Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB a câștigat cu 2-1 meciul cu Poli Iași din Liga 1: Golul victoriei a venit în ultimele minute ale meciului și a fost reușit de Dennis Man

FCSB a trecut cu 2-1 de Poli Iași, în deplasare, într-un meci care a contat pentru etapa cu numărul 19 din Liga 1. Golul victoriei a venit în ultimele minute ale meciului și a fost reușit de Dennis Man, anunță MEDIAFAX.

Citește și: FBI se implică în România! Anchetă de amploare, în colaborare cu Poliția Română

Poli Iași a avut aportul publicului în meciul jucat marți seară, iar în debutul confruntării a ținut piept vicecampioanei României din sezonul trecut. Un contraatac a făcut ca echipa lui Mihai Teja chiar să deschidă scorul. În minutul 15, mijlocașul Platini a scăpat într-un duel unu contra unu cu fundașul central al FCSB-ului, Bogdan Planic, a trecut de el și a centrat în careu pentru Andrei Cristea, care a făcut 1-0.

Avantajul moldovenilor s-a păstrat pentru doar 16 minute. În minutul 31, Florin Tănase a restabilit egalitatea dintr-o lovitură de pedeapsă obținută tot de el. A fost faultat în careu de mijlocașul Nicandro Breeveld, care a jucat ca fundaș central cu FCSB. Scorul s-a menținut până la pauză și părea că așa va rămâne și la final, dar în minutul 90+3 oaspeții au dat lovitura. Florinel Coman a luat o acțiune pe cont propriu, a pasat pentru Dennis Man, iar acesta a finalizat din careu cu un șut la colțul lung. FCSB s-a impus la limită, cu 2-1.

Citește și: Va fi gata până la 15 decembrie! Asigurările date de premierul Ludovic Orban

Echipele de start:

Poli Iaşi: D. Rusu – Cabral, Breeveld, Frăsinescu, A. Radu – Fr. Cristea, Passaglia – Platini, R. Onea, Bîrnoi – A. Cristea.

Antrenor: Mihai Teja

FCSB: Bălgrădean – Manea, Planic, I. Cristea, Panțîru – Ov. Popescu, D. Nedelcu, Oaidă – Man, Fl. Tănase, Fl. Coman.

Antrenor: Bogdan Vintilă

FCSB rămâne pe locul 6 în campionat, dar ajunge la 30 de puncte, în timp ce Poli Iași se situează pe poziția a 9-a, cu 22 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.