Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB a învins FC Hermannstadt, scor 5-0, în Liga I: Bucureştenii revin pe locul 2 în clasament

gsp.ro
fcsb

FCSB a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), echipa FC Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a VIII-a a Ligii I, anunță news.ro.

Au marcat: Iulian Cristea '3, Man '15, Buş '32, Moruţan '34, Tănase '72.

Min. 3, 1-0: Cristea a marcat spectaculos din cădere şi din poziţie uşor lateral dreapta, cu un şut pe sus, la coluţul lung, de la aproximativ zece metri;

Min. 15, 2-0: Man a profitat de o eroare a lui Viera, l-a driblat Figueiredo şi a înscris în poarta goală, din coluţul stâng al careului mic;

Min. 32, 3-0: După o nouă eroare a lui Vieira, Buş a scăpat pe contraatac pe partea stângă şi a marcat cu un şut la colţul lung, din marginea careului mare;

Min. 34, 4-0: Man a centrat în faţa porţii şi Moruţan a împins balonul în poartă din careul de şase metri;

Min. 72, 5-0: După un "un-doi" cu Man, Tănase a şutat la poartă, dar Figueiredo a respins în faţă. Tot Tănase a reluat apoi în plasă.

Citește și: EXCLUSIV Ascensiune pe bază de familie în Guvernul Orban! În doar câteva luni, de la firmele mamei, a ajuns la Ministerul Muncii, candidat la Primărie, iar acum la Camera Deputaților!

Au evoluat următoarele echipe:

FCSB: Vlad - Creţu (Ov. Popescu '81), Cristea, Miron, Panţîru (Briceag '73) - Tănase (Oaidă '73), Simion (Şut '65), Vînă - Man, Buş (C. Dumitru '46), Moruţan. Antrenor Anton Petrea;

Hermannstadt: Figueiredo - Scarlatache (Bastos '59), Viera, I. Stoica, Opruţ - Caiado, Dâlbea (Alhassan '58), Pires (Fortes '58), Florică (Addae '5) - David Mayoral, Joalisson (Mustivar '75). Antrenor Ruben Albes.

Cartonaşe galebene: Vînă '83 / Dâlbea '7, Viera '39, Alhassan '83.

Arbitri: Horaţiu Feşnic - Mircea Orbuleţ şi Daniel Mitruţi - George Cătălin Găman;

Observator de arbitri: Cristian Nica.

În urma acestui rezultat, FCSB a revenit pe locul 2, cu 18, puncte, la egalitate cu CFR Cluj, de pe locul 3. Pe primul loc se află CS Universitatea Craiova, cu 21 de puncte.

FC Hermannstadt a coborât de pe locul 8 pe locul 11, cu zece puncte. Patru echipe au câte zece puncte, Academica Clinceni, FC Viitorul, FC Voluntari şi FC Hermannstadt, ele fiind despărţite de golaveraj.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.