Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCSB va juca următoarele meciuri pe stadionul din Voluntari

Inquam Photos / Bogdan Buda
Inquam coregrafie FCSB steaua

FCSB pleacă din nou de pe Arena Naţională. Vicecampioana României se va muta, temporar, la Voluntari, pentru ca gazonul să fie protejat, scrie Mediafax.

Mihai Stoica, directorul sportiv al FCSB, a făcut anunţul, după ce a dezvăluit o discuţie cu şefii Federaţiei Române de Fotbal. Echipa lui Nicolae Dică a jucat şi ultimul meci din campionat, 2-2 cu FC Botoşani, tot la Voluntari.

"Am fost rugaţi de FRF să nu mai jucăm pe Arena Naţională până la următorul meci al naţionalei de pe Arena Naţională, în octombrie! Am discutat cu Gigi şi vom juca primul meci la Voluntari, cu Dunărea Călăraşi. Până la meciul cu Chiajna cred că terenul va arăta altfel!", a spus MM Stoica, la DigiSport.

Citește și: FRF: Au fost stabilite meciurile care se vor desfăşura în faza a patra a Cupei României

România va juca pe Arena Naţională, pe 14 octombrie, împotriva Serbiei, în Liga Naţiunilor! Până atunci, selecţionata lui Cosmin Contra va juca la Ploieşti, fără spectatori, cu Muntenegru (7 septembrie, 21:45) şi la Belgrad, contra Serbiei (10 septembrie, 21:45).

Problemele cu suprafaţa de joc de pe Arena Naţională sunt unele foarte vechi şi au apărut în momentul în care echipa patronată de Gigi Becali nu a mai primit acceptul de a se ocupa de ea. Nervos, Gigi Becali a avut o ieşire nervoasă: "Dă-mi, mă, mie Naţional Arena să mă îngrijesc de ea. Că nu fac eu avere din stadionul vostru, eu îl administrez şi pun iarbă ca lumea. Să am gazon, bă, fraţilor. Mă doare sufletul, joc pe mocirlă mereu. Aşa a fost şi cu Ghencea, nu mi-a mai lăsat mie stadionul ca să nu mai joace nimeni pe el. Aşa e în România: se uită să nu facă nimeni treabă. Să se facă licitaţie, particip şi eu şi administrez eu Arena Naţională", a spus finanţatorul FCSB, care a profitat, acum, de relaţia foarte bună pe care o are cu finul său Florentin Pandele, primarul din Voluntari, şi şi-a dus echipa într-un scurt periplu în Ilfov, pe care îl va prelungi acum.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.