Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FCU Craiova 1948 se delimitează de acțiunile fanilor săi în partida de la Sfântu Gheorghe. Explicațiile clubului patronat de Adrian Mititelu

Inquam Photos / Octav Ganea
FCU-sepsi

Clubul FCU Craiova 1948, patronat de Adrian Mititelu, a precizat, duminică seară, într-un comunicat, că nu are nicio implicare în deplasarea fanilor echipei la meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe, oprit din cauza scandărilor xenofobe și că echipa este absolvită astfel de orice vină cu privire la organizare.

“Clubul nostru nu are nicio implicare în organizarea acestui meci. Nu am solicitat bilete pentru suporteri în acest sens. Prin urmare, nu putem fi răspunzători sub nicio formă de manifestările suporterilor în timpul acestui meci de fotbal.

Clubul nostru nu a organizat deplasarea suporterilor la partida de la Sfântu Gheorghe.

Echipa Sepsi OSK şi-a asumat accesul tuturor fanilor pe acest stadion şi, prin urmare, este singura entitate responsabilă pentru respectarea legii şi a regulamentelor în timpul desfăşurării meciului. Orice altă interpretare contravine prevederilor legale şi nu poate fi încălcată de niciun membru al niciunei comisii dintr-o ţară civilizată.

În concluzie, considerăm că echipa noastră este absolvită de orice vină cu privire la organizarea acestui meci de fotbal”, a transmis FCU.

Citește explicațiile Peluzei Sud 1997 pentru incidentele de la Sfântu Gheorghe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.