Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FDGR-ul lui Iohannis, acuzat de email-uri otrăvite în Diaspora / DOCUMENTE

FDGR

PSD a dat, duminica, publicitatii, o serie de email-uri in care un reprezentant al Forumului German-Roman Stuttgart trimite instructiuni pentru ziua votului. Potrivit PSD, unele instructiuni sunt de natura sa incalce legea electorala.

"FDGR dezinformeaza romanii din Diaspora pentru a genera aglomeratie in sectiile de votare atat la inceputul cat si la sfarsitul votarii si pentru a crea aparenta ca reprezentantii sectiilor de votare nu pot administra procesul electoral.

Intr-un mesaj trimis romanilor din strainatate, FDGR transmite ca votarea ar fi inceput la 6 dimineata, desi conform legii votarea incepe la ora 07.00. De asemenea, romanii din Diaspora sunt informati ca exista posibilitatea ca sectiile de votare sa se inchida la orele 24.00 desi acest lucru nu este permis de lege, procesul de votare de incheie la ora 21.00

Mai mult, FDGR ii indeamna pe romanii din diaspora sa intreprinda actiuni care contravin legii electorale, spunandu-le acestora sa actioneze ca voluntari, in jurul sectiilor de votare si legea electorala spune urmatorul lucru, citez – "In afara de membrii biroului electoral al sectiilor de votare, de candidati si de persoanele acreditate, nicio alta persoana nu poate stationa in locurile publice din zona de votare mai mult decat e timpul necesar pentru votare”, a declarat purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea.

content-image

content-image

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.