Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia Chineză de Fotbal va numi în zilele următoare noul selecţioner al echipei naţionale

Federaţia Chineză de Fotbal (CFA) va numi în zilele următoare succesorul italianului Marcello Lippi în funcţia de selecţioner al echipei naţionale, după ce a intervievat trei candidaţi locali joi, relatează Xinhua, potrivit Agerpres.

Li Tie (Wuhan Zall - locul 6), Li Xiaopeng (Shandong Luneng Taishan - 5) şi Wang Baoshan (Henan Jianye - 8), toţi antrenorii unor echipe din Super Liga Chineză (CSL), au fost audiaţi de o comisie de experţi într-un loc secret, a dezvăluit o sursă nedezvăluită pentru Xinhua. 

''Echipa naţională se va reuni într-un cantonament pe 5 ianuarie, iar antrenorul va fi numit la acea dată sau înainte'', a precizat sursa.

Citește și: Florin Tănase ar putea ajunge la New York Red Bulls

Li Tie, 42 ani, este considerat a fi favorit la preluarea postului, rămas liber după ce Lippi a demisionat neaşteptat pe 14 noiembrie, când China a fost învinsă în deplasare de Siria cu 2-1, într-un meci crucial din preliminariile Cupei Mondiale din 2022. 

China, aflată la 8 puncte de liderul Siria, va juca următorul său meci din preliminariile CM 2022 acasă cu Maldive, pe 26 ianuarie. Dacă va câştiga toate cele patru meciuri rămase din preliminarii, China mai are o şansă de a prinde ultima rundă a calificărilor asiatice pentru CM 2022.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.