Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia Internaţională de Automobilism a hotărât: Marele Premiu de Formula 1 al Rusiei nu va mai avea loc

Motorsport Magazine
Formula 1 Monza

Federaţia Internaţională de Automobilism a anunţat, vineri, că Marele Premiu de Formula 1 al Rusiri nu va avea loc, ca urmare a atacării Ucrainei de către ruşi, conform news.ro.

“Campionatul Mondial de F1 ajunge în ţări din întreaga lume cu o viziune pozitivă de a-i uni pe oameni, de a uni naţiunile. Urmărim ceea ce se întâmplă în Ucraina cu tristeţe şi şoc şi cu speranţa într-o soluţionare rapidă şi paşnică a situaţiei actuale. Vineri seară, Formula 1, FIA şi echipele au discutat desore poziţia sportului nostru şi concluzia este, inclusiv opinia tuturor părţilor relevante implicate, că este imposibil să aibă loc Marele Premiu al Rusiei în actualele circumstanţe”, a precizat FIA.

Joi, germanul Sebastian Vettel afirma că nu va participa la Marele Premiu de Formula 1 al Rusiei, după ce această ţară a invadat Ucraina. Vettel, 34 de ani, de patru ori campion mondial, este în acelaşi timp conducătorul asociaţiei piloţilor de Formula 1 (GPDA).

La rândul său, Max Verstappen, campionul mondial en titre, afirma joi că nu crede că Marele Premiu al Rusiei ar trebui să se desfăşoare.

În sezonul 2022, care va începe la 20 martie, în Bahrein, Marele Premiu al Rusiei era etapa cu numărul 17, la 25 septembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.