Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federaţia Italiană de Fotbal a clasat dosarul examenului de limbă susţinut de atacantul uruguayan Luis Suarez, înaintea unui potenţial transfer la Juvent

AS English - Diario AS
Luis Suarez

Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC) a clasat dosarul examenului de limbă susţinut de atacantul uruguayan Luis Suarez, înaintea unui potenţial transfer la Juventus Torino, anul trecut, informează AFP, citat de news.ro

Curtat o perioadă de Juventus Torino, anul trecut, atacantul uruguayan Luis Suarez a susţinut un examen de limba italiană la Universitatea din Perugia pentru a obţine naţionalitatea italiană şi pentru a nu fi considerat un jucător extracomunitar (Juve îşi atinsese deja limita de jucători străini, în vara anului 2020).

Un test de limbă trecut la acea vreme de Suarez, dar care a ridicat îndoieli cu privire la validitatea acestuia şi a dus la o anchetă, dar federaţia italiană (FIGC) a pus capăt investigaţiilor.

Într-un comunicat, instanţa a precizat că dosarul va fi închis pentru că "nu există suficiente dovezi pentru a demonstra că a existat un comportament ilegal".

Suspiciunile de tratament preferenţial, cum ar fi faptul că întrebările i-au fost aduse la cunoştinţă în prealabil jucătorului, au fost ridicate de procurorul general din Perugia, Raffaele Cantone, dar Juve a negat orice faptă greşită.

Suarez s-a transferat în cele din urmă la Atletico Madrid, după ce a părăsit FC Barcelona. Această anchetă ar putea fi totuşi redeschisă în cazul unor noi dezvăluiri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.