Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federația Scoțiană de fotbal i-a prelungit contractul selecționerului, Steve Clarke, până în anul 2026

Independent.ie
Steve Clarke

Federaţia Scoţiană de Fotbal a anunţat vineri că a prelungit contractul selecţionerului echipei naţionale, Steve Clarke, până în anul 2026.

Steve Clarke (59 de ani) va conduce Scoţia în zilele următoare în primele două meciuri din calificările pentru Euro 2024: cu Cipru (25 martie) şi Spania (28 martie).

Antrenorul a semnat vineri un nou contract cu Federaţia Scoţiană, înţelegere care care va expira în anul 2026, după Cupa Mondială din Mexic, Statele Unite şi Canada. Fostul jucător al lui Chelsea este în funcţie din 2019, şi a adunat până acum 41 de meciuri: 21 de victorii, 8 egaluri şi 12 înfrângeri.

„Steve a unit naţiunea în spatele unei selecţionate care a dat rezultate. A fost important să îi arătăm angajamentul nostru şi să subliniem continuitatea care a fost cheia îmbunătăţirii naţionalei noastre în ultimii patru ani”, a spus într-un comunicat directorul general al federaţiei, Ian Maxwell, subliniind că această decizie a fost „una dintre cele mai simple” pe care a trebuit să le ia.

Steve Clarke a calificat Scoţia la Euro 2021, prima competiţie majoră la care naţionala scoţiană a mers la turneul final, după Cupa Mondială din 1998.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.