Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Federația Sindicatelor din Administrația Națională intenționează să organizeze acțiuni de protest

Inquam Photos / Octav Ganea
protest politie

Federația Sindicatelor din Administrația Națională a Penitenciarelor ia în calcul ca, începând cu această lună, să declanșeze acțiuni de protest în fața Guvernului și ministerelor de resort, pe perioadă nedeterminată, din cauza informațiilor apărute în spațiul public legate de tăieri salariale și concedieri, conform unui comunicat al organizației, scrie Rador.

Aceasta atrage atenția principalelor partide care formează actuala alianță de guvernare. PSD și PNL, că tăierea salariilor angajaților de la stat, inclusiv alele polițiștilor, militarilor și polițiștilor de penitenciare și disponibilizarea bugetarilor înseamnă sinucidere electorală pentru ele.

Sindicatele din penitenciare îndeamnă formațiunile politice de la putere să crească gradul de colectare a taxelor și impozitelor, să declare război economiei subterane, să atragă investiții străine și să materializeze reformele și investițiile din PNRR. Potrivit sindicatului. PSD, PNL și UDMR au făcut din România o țară care trăiește dincolo de propriile capacități, înglodată în datorii, iar politicienii vremii dau vina pe angajații de la stat pentru gaura din buget de aproximativ 20 de miliarde de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.