Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Felia susținătorilor lui Trump se îngustează. Un alt republican și-a retras sprijinul

inhomelandsecurity.com
clinton trump alegeri sua

Senatorul John McCain, unul dintre cei mai influenţi membri ai Partidului Republican, a anunţat oficial sâmbătă că nu îl mai susţine pe Donald Trump în cursa pentru Casa Albă, informează AFP, conform agerpres.ro.

Într-un comunicat, McCain declară că prin comportamentul său de săptămâna aceasta, "care s-a încheiat cu dezvăluirea afirmaţiilor sale degradante despre femei şi lăudăroşenia despre agresiuni sexuale", Trump a făcut "imposibil de susţinut candidatura sa, chiar şi cu condiţii".

Cursul de schimb: element de presiune si negociere politica


Candidatul republican la preşedinţia SUA şi-a cerut scuze, vineri, după ce ziarul Washington Post a publicat o înregistrare din 2005 în care un microfon deschis din greşeală l-a surprins făcând comentarii obscene într-o discuţie despre femei cu un moderator de televiziune. Chiar şi cea de-a treia sa soţie, Melanie Trump, şi guvernatorul statului Indiana, Mike Pence - cel care ar urma să fie vicepreşedinte dacă Trump este ales preşedinte pe 8 noiembrie - s-au declarat jigniţi de cuvintele sale.

Pence nu şi-a retras totuşi sprijinul pentru Trump şi a refuzat să dea curs unor îndemnuri de a candida în locul lui împotriva democratei Hillary Clinton.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.