Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Felix Rache: PSD e partid de viorici. Cât de slab să fii să stai la 20% cu Orban premier?

PSD
PSD Dancila

Liderul Pro România Buzău, Felix Rache, semnalează într-o scurtă analiză că PSD este în sondaje tot acolo unde era cu Viorica Dăncilă, concluzia acestuia fiind că poate problema nu a fost Viorica Dăncilă.

„Ludovic Orban s-a distantat social de alegatori. Tot apar poze cu el incalcand legea...Sa se opreasca Vasilcoiu din publicat pozele cu Orban, ca trebuie sa faca penelistii cheta, sa ii plateasca amenzile, nu-i ajunge salariu'.

Adevarul e ca nici nu stii pentru ce sa il amendezi. Cand vezi pozele, te apuci cu mainile de cap: fumat in spatiu inchis, fara masca, baut in institutiile publice...

Repet, sa se opreasca Vasilcoiu din publicat poze cu Orban. Daca tot mai apar, se termina chitantierele de la politie. Trebuie sa tipareasca altele. Daca veneau mascatii, erau singurii oameni din incapere cu masca. Bine ca nu exista poze audio, ca se auzeau si manelele, ca la Rahova, la Spartacus, la bombardieri.

Dar ma intreb cat de slab trebuie sa fie noul PSD, cand ai asa un noroc sa il ai pe Orban prim-ministru si tu, ca partid in opozitie, sa faci scorul Vioricai Dancila?

Acum patru ani, PSD crestea in sondaje cu Ciolos premier. Acum, cu Orban, care, fie vorba intre noi, e mult mai "promitator", PSD sta la 20%. S-a lipit de 20% asta, de zici ca au dat cu superglue.

Cei de la PSD sunt atat de slabi, ca si in sondajele comandate de ei se mint ca au doar 29%.

Dupa 6 luni "de reforma", sunt tot acolo unde erau cu Viorica. Asa ca poate dezastrul nu era de la Viorica.

Sau sunt un partid de viorici?...

Ei se prezinta mereu ca regii, care ieseau frumos in tablourile pictate de pictorii de curte. Oricat de urat era regele, in tablouri aparea slab si frumos.

Sunt frumosi si psd-istii in sondajele sondorului de la curtea lor. Ca Ceausescu in odele din anii 80. Aceeasi Marie, alta palerie. Poezii patriotice atunci, linguseli de capuşat banii de la fraieri astazi”, a scris Felix Rache pe Facebook.

Citește și: De ce a răbufnit Marcel Ciolacu la Antena 3 .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.