Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeia care râgâie ca un monstru: a intrat în cartea recordurilor și are o mulțime de fani pe Tiktok (Video)

captura youtube

O americancă a stabilit recent un nou record mondial pentru cel mai puternic râgâit al unei femei, după ce a râgâit la o valoare de 107,3 decibeli, anunță odditycentral.com.

Precedentul record Guinness pentru cel mai puternic râgâit al unei femei data din 2009, când Elisa Cagnoni din Italia a reușit un râgâit de 107 decibeli. A fost o realizare impresionantă, dar acum recordul ei este istorie.

Kimberly "Kimycola" Winter, o tânără din Maryland care stăpânește arta râgâitului, a vizitat recent o "cameră moartă" la iHeartRadio, unde a reușit să elibereze un râgâit monstruos de tare. Înainte de încercarea sa istorică, Kimycola și-a pregătit corpul mâncând micul dejun și bând cafea și bere. Combinația încercată și adevărată se pare că a jucat un rol destul de important în doborârea recordului vechi de 14 ani.

Kimberly a declarat pentru Guinness Records că posedă acest dar al râgâielii puternice încă de când era copil și că de atunci își terorizează familia cu râgâieli puternice. Aceștia s-au obișnuit cu el de-a lungul anilor, dar uneori încă îi cer să nu mai râgâie atât de tare. Interesant este faptul că sora mai mică a lui Kimberly este și ea o râgâitoare promițătoare.

A exersat cu perseverență

Înainte de încercarea ei reușită, Kimycola a petrecut săptămâni întregi experimentând cu diverse alimente și băuturi pentru a determina care o ajuta să râgâie cel mai tare. Alimentele picante, sucurile și alcoolul par să facă minuni, dar deținătoarea recordului mondial recunoaște că uneori funcționează chiar și "un pic de apă".

Tânăra originară din Maryland a declarat că și-a dat seama că râgâitul ei era neobișnuit de zgomotos în urmă cu câțiva ani, când a fost dată afară dintr-un bar pentru că a râgâit prea tare.Ea își distrează prietenii cu talentul său bizar de ani de zile și, datorită rețelelor de socializare, a reușit să își construiască un public loial online.

Pe TikTok, unde este cunoscută sub numele de Kimycola, are mii de fani care adoră pur și simplu râgâielile ei zgomotoase. "Uneori, râgâiala apare de nicăieri", a explicat Kimberly.

@kimycola shout-out @Kassidy Strayer ???????? #burp #burps #burping #belch #belching #burpgirl #burpinggirl #burpqueen #burptok #burptoker #girlswhoburp #girlsthatburp ♬ original sound - Kimycola

 

În urmă cu câțiva ani, un bărbat australian a reușit să doboare un record Guinness vechi de un deceniu, râgâind la o valoare înregistrată de 112,7 decibeli. Asta înseamnă mai tare decât o motocicletă la turație maximă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.