Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeia cu 8 clase care se dădea ginecoloagă la Spitalul Ilfov a lovit o jurnalistă și e cercetată sub control judiciar: Doctorița care o coordona e anchetată

www.stiripesurse.ro
Raluca Daniela Bârsan

Raluca Bîrsan, femeia suspectată ca a practicat medicina fara drept la Spitalul Ilfov, este cercetata sub control judiciar, potrivit unor surse judiciare, in timp ce fosta ei sefa, medicul Roxana Dragu, este anchetata in stare de libertate.

Masura a fost luata dupa ce, ieri, politistii au facut perchezitii la domiciliile celor doua, ulterior fiind audiate. Raluca Bîrsan a ieşit val-vârtej de la audieri puţin după miezul nopţii. Nu a vrut să facă declaraţii şi s-a arătat deranjată de prezenţa camerelor de filmat. La plecare, cea acuzată că a pretins că este medic a bruscat-o pe una dintre jurnalistele aflate în fața Secţiei 9 de Poliţie.

"În cauza aflată în cercetarea Secției 9 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, cu privire la anumite activități înregistrate în cadrul Spitalului Judetean Ilfov sunt audiate, la sediul subunității de poliție, doua persoane.

Citeste si Actorul Mihai Calin spune de ce susține protestul magistraților - Ei au ieșit în stradă, nu pentru salarii și drepturile lor, ci pentru o justiție independentă

La domiciliile celor două au fost efectuate și percheziții, în urma cărora au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe documente și sume de bani.

Cercetările sunt continuate de catre Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 și Secția 9 Poliție sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu și complicitate la exercitarea fără drept a unei profesii sau activități și respectiv, exercitarea fără drept a unei profesii sau activități, uz de fals și complicitate la fals material în înscrisuri oficiale", transmita marti Politia Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.