Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Femeile din spatele puternicilor vremii: soțiile, mai pricepute în a face bani

Nu este uşor să fii soţie de premier, însă de cele mai multe ori se dovedeşte că partenerele de viaţă ale şefilor Executivului sunt mult mai pricepute în a face bani decât soţii lor. Nu în toate cazurile, însă femeile câștigă mai bine decât soții lor.

Citește și: NEGOCIERI Cine vor fi noii miniștri de la Justiție și de la IMM-uri?/ SURSE

Citește și: Robert Turcescu profește un scandal uriaș: Tic-tac, tic-tac!

Daciana Sârbu, soţia lui Victor Ponta, este soţia de premier care a câştigat cel mai bine. Conform ultimei declaraţii de avere, depuse de Victor Ponta, venitul anual al soţiei sale a fost de 74.408 lei, scrie Kanal D.

Şi Mihaela Grindeanu, soţia actualului premier, este pricepută în afaceri. Sotia lui Sorin Grindeanu este de profesie farmacist şi dirigintele unei farmacii din Timişoara. Conform declaraţiei de avere a premierului, Mihaela Grindeanu a încasat în ultimul an fiscal, 5.229 lei de la farmacie, asta însă pentru ca a fost în concediu de creştere a copilului. La secţiunea de venituri din alte surse, Mihaela Grindeanu a declarat o donaţie de 10.000 de euro din partea lui Nicolae Grindeanu şi 20.570 de lei – indemnizaţie de creştere a copilului. Însă soţia premierului a mai obţinut 33.300 de lei din închirierea unor apartamente.

Soţia lui Dacian Cioloş are de departe cele mai mici venituri. În prima sa declaraţie de avere depusă de fostul premier, soţia sa, Valerie Ciolos avea trecut în dreptul veniturile suma de 283 de lei obţinută de la Asociaţia de Dezvoltare Agricolă Alba. În următoarea declaraţie însă, Valerie Cioloş nu mai apare cu nici un venit.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.