Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fermierii pot depune cereri de plată pentru Măsura privind bunăstarea animalelor, în perioada 15 - 28 februarie 2022

porci

Fermierii pot depune cererile de plată pentru Măsura privind bunăstarea animalelor, porcine şi păsări, în perioada 15 - 28 februarie 2022, informează Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

Cererea de plată poate fi completată online cu posibilitatea de a fi semnată electronic, potrivit Agerpres.

Ministrul de resort, Adrian Chesnoiu, a aprobat Ordinul privind Măsura 14 "Bunăstarea animalelor" din cadrul PNDR 2014 - 2020.

"În perioada 15 - 28 februarie 2022, potenţialii beneficiari pot depune, la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA), cererile de plată pentru Măsura 14 "Bunăstarea animalelor", ce conţine două pachete: plăţi în favoarea bunăstării porcinelor şi plăţi în favoarea bunăstării păsărilor din cadrul PNDR 2014 - 2020. Ca element de noutate, cererea de plată poate fi completată online cu posibilitatea de a fi semnată electronic", se precizează în comunicatul MADR.

Cererile de plată pentru Măsura 14 "Bunăstarea animalelor" cuprind angajamentele şi informaţiile aferente tuturor exploataţiilor cu cod ANSVSA, deţinute de un solicitant, indiferent de judeţul în care acesta îşi desfăşoară activitatea şi se depun însoţite de toate documentele prevăzute în ghidurile solicitantului.

Documentele justificative aferente cererii se încarcă pe platforma electronică pusă la dispoziţie de APIA.

Modelele cererilor de plată pentru Măsura 14 "Bunăstarea animalelor" pentru cele două pachete, însoţite de instrucţiunile de completare aferente, sunt aprobate prin ordin al ministrului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale şi pot fi accesate pe site-ul Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.