Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fernando Alonso va concura în cursa de 24 de ore de la Daytona

www.agerpres.ro
Formula 1 McLaren

Pilotul spaniol al echipei de Formula 1 McLaren-Honda, Fernando Alonso, va concura, în luna ianuarie, în cursa de 24 de ore de la Daytona, pentru team-ul anglo-american United Autosports, informează marca.com.

Alonso va conduce o maşină Ligier JSP217 şi va fi pentru prima dată când ia startul într-o cursă de anduranţă. El va fi coechipier la volanul uneia dintre cele două maşini ale echipei United Autosports cu un alt pilot din cadrul McLaren, Llando Norris, şi cu Philip Hanson, un tânăr de 18 ani care concurează în acest sezon în Campionatul Mondial de Anduranţă. Însă aceasta nu este prima experienţă în afara Formulei 1 pentru Fernando Alonso. În acest an, la finalul lunii mai, el a luat startul în celebra cursă de 500 de mile de la Indianapolis, din seria IndyCar.

Alonso, care s-a aflat la conducere în mai multe rânduri, a fost nevoit să abandoneze în turul 179, când se lupta pentru locul 7, din cauza unor probleme mecanice la monopostul său. Alonso a evoluat pentru echipa Andretti Autosport şi a renunţat la Marele Premiu al Principatului Monaco din F1 pentru a fi prezent în SUA. Cursa de 24 de ore de la Daytona va avea loc între 26 şi 27 ianuarie 2018. Antrenamentele libere sunt programate din 5 până-n 7 ianuarie, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.