Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Festival' de droguri în Mamaia: Polițiștii, uimiți unde au putut ascunde stupefiantele și ce mesaje își dădeau prin emoji

www.telegraph.co.uk
traficant droguri

Ofițerii antidrog au înregistrat un bilanț impresionant în ultimele zile petrecute pe litoral: 39 de dosare penale deschise, zeci de persoane sunt în curs de cercetare, iar una a fost deja arestată preventiv. Cu toate acestea, vacanța nu s-a încheiat, iar autoritățile se confruntă cu rețele internaționale de traficanți de droguri.

Polițiștii au fost uimiți de îndemânarea  consumatorilor și stupefiantelor, când au văzut unde și-au ascuns drogurile: unii le aveau în păr, alții chiar în gură. Majoritatea celor prinși cu droguri la ei au vârste sub 23 de ani și participau la festivalul de muzică electronică din Mamaia, eveniment care se desfășoară până duminică.

„Drogurile au fost ascunse în păr, dacă persoana respectivă avea părul mai mare, au fost situații în care au fost introduse în gură. Se accesează platforme de comunicare ale festivalelor și de acolo, sub o formă sau alta, folosind anumite emoji, ei încearcă să tragă și să extragă, de fapt, de acolo, posibilii consumatori", a declarat Cătălin Țone, expert antidrog, citat de stirileprotv.ro.

Pe lângă acest aspect, sute de tineri au ajuns la spitalul din Constanța prezentând simptome asociate consumului de stupefiante și alcool. Cu toate măsurile luate, unii reușesc să introducă droguri la festival și să le consume în interior.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.