Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FESTIVAL pe pagina lui Florin Cîțu, după ce anunțat NOI SUCCESE economice: Ne faci să ne fie dor de Dragnea

Facebook
Florin Cîțu

Cifra de afaceri din industrie a crescut cu 26%, în primele 6 luni ale acestui an faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Producţia industrială a crescut cu 16,0%, ca serie brută, în primele 6 luni ale acestui an faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut”, a scris Florin Cîţu, joi pe Facebook. Postarea a încins rapit spiritele, iar amicii virtuali ai lui Cîțu s-au dezlănțuit.

"Românii trebuie să știi dacă în cererea pentru certificatul orniss ai declarat că ai fost condamnat în SUA...", a atenționat o utilizatoare.

"Interesant titlu "RomaniiTrebuieSaStie" . Dar oare nu trebuiau sa stie ca ai facut inchisoare si ca nu aveai dreptul la o functie politica? Aaa stai, asta se aplica doar la PSD", a scris o altă fană de pe Facebook.

"Sa-mi spuna si mie cineva informat:care dintre cele doua grafice prezinta alcoolemia din anul 2000? Judecand dupa delirul actual,presupun ca 26% e cea din prezent!", a scris un alt utilizator.

"Lasă vrajeala Cîțule... Asta-i propaganda ieftină mă băiatule... Dacă tot spui că țara se află într-o continua creștere economică, de ce se scumpesc carburanții, gazele, curentul electric și alimentele??? Despre inflație ce poți sa spui???", a izbucnit un alt comentator.

"Bai, cu tine premier....ne faci sa ne fie dor de dragnea...", a avertizat un alt amic virtual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.