Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul de Jazz de la Bansko a fost extins. Evenimentul începe la 5 august şi se va încheia la 12 august

wondatunes.com
jazz

Programul Festivalului de Jazz de la Bansko a fost extins, pe lângă concertele de seară în aer liber ediţia din 2023 incluzând şi diferite activităţi ce se vor desfăşura pe parcursul zilei, conform organizatorilor din partea Municipalităţii Bansko şi din partea Asociaţiei Festivalurilor din Bulgaria. Evenimentul începe la 5 august şi se va încheia la 12 august. Peste 250 de muzicieni din 12 ţări vor susţine 31 de concerte pe două scene.

Pe lângă selecţia muzicală a interpreţilor internaţionali şi bulgari, programul festivalului include un număr de evenimente dedicate culturii jazz-ului. Ediţia din 2023 marchează lansarea expoziţiei "Jazz in Bulgaria", o colecţie care spune povestea evoluţiei acestui stil muzical în ţară. Toate exponatele au fost puse la dispoziţia organizatorilor de către donatori.

Concertele de seară încep la ora 7 p.m. În ziua deschiderii, audienţa se va bucura de atmosfera magică a muzicii lui Iossif Ţankov, urmat de un amestec de orchestră simfonică, jazz trio şi solist la trombon - Velislav Stoianov. Finalul primei seri va fi asigurat de invitaţii din Australia - Frank Gambale band, în timp ce muzicienii bulgari de la Cinga Manga Funk vor fermeca audienţa cu ritmurile lor unice.

Concertele din timpul zilei vor începe la ora 11 a.m. în parcul oraşului. Tinerele talente vor primi oportunitatea de a urca pe scenă, iar de la 1 p.m. vor fi organizate jocuri deopotrivă pentru cei mari şi pentru cei mici.

În cadrul acestei ediţii a festivalului artiştii care vor urca pe scena principală vor susţine clase de master cu participanţii la "Jazz Academy".

Ştire selectată de BTA pentru promovare şi publicare de către AGERPRES, fără intervenţie pe text, conform acordului de colaborare dintre agenţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.