Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul de Teatru pentru Copii Lumea poveștilor: Teatrul Puck va prezenta un spectacol

Teatrul Le Phénix Scène Nationale

Spectacolul „Vasilache și Marioara în jurul lumii”, realizat de artiștii Teatrului de Păpuși „Puck” din Cluj-Napoca, va avea o reprezentație în cadrul celei de-a treia ediții a Festivalului de Teatru pentru Copii „Lumea poveștilor” care va avea loc la Caransebeș, potrivit Mediafax.

Spectacolul clujean, în scenariul și regia lui Ionuț Constantinescu, este programat la Casa de Cultură „George Suru” din Caransebeș pentru sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 11.

„Vasilache și Marioara în jurul lumii” a avut premiera în luna septembrie a acestui an, la Festivalul stradal WonderPuck. Este un spectacol care propune o temă clasică a teatrului de păpuși tradițional românesc și adaptarea celebrelor personaje ale teatrului de bâlci, în cheie comică, la situații de viață actuale.

„Așa cum spune și titlul, eroii călătoresc prin diverse părți ale lumii (Turcia, India, China, SUA, Egipt), dar și in timp, grație unei pene fermecate primite în dar de la personajul Bătrânul din China, pe care îl identificăm ca fiind Divinitatea. Saltul către epoca modernă se face în clipa în care cei doi ajung în SUA și se întâlnesc cu celebrul Elvis, pe care îl vindecă de răgușeală...”, spune regizorul Ionuț Constantinescu.

Festivalul de Teatru pentru Copii „Lumea poveștilor”, desfășurat până acum la Reșița, are loc în acest an la Caransebeș, între 24 octombrie și 8 noiembrie, în organizarea Teatrului de Vest din Reșița.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.