Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu: Spectacolele şi evenimentele prezentate online au avut peste 800.000 de vizualizări, în zece zile

jurnalspiritual.eu
festival teatru sibiu

Spectacolele şi evenimentele prezentate online în cadrul ediţiei speciale a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu au înregistrat peste 800.000 de vizualizări în cele zece zile ale evenimentului, potrivit unui comunicat remis News.ro.

Ediţia specială online a FITS „Puterea de a crede / Empowered” s-a încheiat duminică seara. Cât priveşte audienţa înregistrată, au fost 217.918 vizitatori unici şi 804.328 de vizualizări, timp de 10 zile.

Citește și: În contextul creșterii cazurilor de coronavirus, Nelu Tătaru trage semnalul: O să fim nevoiți să aplicăm și anumite restricții

FITS, primul mare festival de artele spectacolului din Europa Centrală şi de Est organizat online anul acesta, s-a încheiat cu spectacolul de operă „Mesia”, regizat de Robert Wilson.

Timp de zece zile, 217.918 vizitatori unici din peste 100 de ţări au înregistrat un număr de 804.328 de vizualizări ale evenimentelor speciale şi spectacolelor de teatru, dans, muzică, operă, circ contemporan, outdoor, spectacole pentru copii, difuzate pe site-ul FITS şi pe pagina de Facebook a FITS. În cele zece zile de festival, cele două canale principale de comunicare ale FITS (site şi Facebook) au înregistrat un reach de 1.512.243 de persoane.

Organizată în doar 67 de zile, ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu a oferit publicului un program bogat, cu 138 de spectacole şi evenimente speciale.

Citește și: VIDEO! Tânăr bătut și încătușat de polițiști live pe Facebook: ‘Trebuie să purtați mască de protecție și mănuși’

Ediţia a XXVIII-a a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu va avea loc în perioada 11 – 20 iunie 2021, iar tema va fi „Puterea de a visa”. Evenimentul va aduce anul viitor la Sibiu peste 500 de spectacole şi evenimente din toată lumea, dar va include totodată şi o secţiune online, continuare a ediţiei din acest an.

Ediţia specială online a Festivalului Internaţioal de Teatru de la Sibiu a fost organizată de Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu, sub Înaltul Patronaj al Preşedinţiei României. Primăria Municipiului Sibiu este principalul finanţator al evenimentului. Proiect cultural finanţat de Ministerul Culturii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.