Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul Sziget din Ungaria va include concerte susţinute de Kings of Leon, Arctic Monkeys şi Dua Lipa

Popsugar.com
dua lipa

Organizatorii Festivalului Sziget din Ungaria, unul dintre cele mai mari evenimente muzicale din Europa, au anunţat marţi că vor reveni anul viitor cu o ediţie în format fizic, care va include concerte susţinute de Kings of Leon, Arctic Monkeys şi Dua Lipa, informează Reuters.

Festivalul Sziget, care atrage de obicei sute de mii de vizitatori pe o insulă dunăreană din Budapesta, a fost anulat în 2020 şi în 2021 din cauza pandemiei de coronavirus.

"Ne pregătim pentru ediţia din 2022 a Festivalului Sziget cu mare entuziasm, cu un program demn de un 'mare comeback' după o pauză îndelungată", a declarat Tamas Kadar, organizatorul principal al evenimentului.

Line-up-ul ediţiei viitoare, care va avea loc în perioada 10-15 august, include concerte care vor fi susţinute de nume sonore din industria muzicală, precum trupa americană Kings of Leon, artiştii britanici Dua Lipa, Arctic Monkeys, Bastille şi Lewis Capaldi, precum şi cântăreţul belgian Stromae, potrivit Agerpres.ro.

Festivalul Sziget, în care fondul american de investiţii Providence Equity Partners deţine 70% din acţiuni începând din 2017, reprezintă o uriaşă atracţie turistică pentru Ungaria, unde industria turismului reprezintă peste 10% din PIB-ul naţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.