Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Festivalul Woodstock 2019 a fost anulat

EDM.com
Woodstock

Festivalul Woodstock 2019, care urma să aibă loc între 16 și 18 august, la Watkins Glen, în statul american New York, şi care trebuia să marcheze împlinirea a 50 de ani de la celebrul eveniment, a fost anulat, potrivit tmz.com, scrie Mediafax.

Greg Peck, unul dintre organizatorii Woodstock 50, a declarat pentru TMZ că au avut o serie de dispute financiare cu parteneri ai evenimentului şi au fost forţaţi să găsească alt spaţiu de desfăşurare, mai mic, Merriweather Post Pavilion din Columbia, Maryland, motiv pentru care mulţi dintre invitaţi şi-au anulat recitalurile.

Printre cei care şi-au anulat concertele se numără Miley Cyrus, Carlos Santana, Jay-Z,the Dead & Co. (foști membri ai trupei Grateful Dead), John Fogerty.

Citește și: Începe Untold 2019; Festivalul debutează cu nume mari ale muzicii

Woodstock 2019 trebuia să aibă loc la aproximativ 185 de kilometri la nord-vest de locul unde s-a desfășurat ediția din 1969 și unde, în prezent, se află muzeul Bethel Woods Center for the Arts.

Festivalul de la Woodstock a avut loc între 15 și 17 august 1969 și a avut un public de peste 400.000 de spectatori. Evenimentul a mai avut parte de ediții aniversare, în 1979, 1989, 1994, 1999 și 2009.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.