Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fetița dispărută în 10 mai de acasă a fost găsită moartă pe malul Tisei, în Ucraina

www.radioconstanta.ro
cadavru plajă

Fetița de 6 ani dispărută în data de 10 mai din localitatea Repedea, județul Maramureș, a fost descoperită moartă în Ucraina, pe malul râului Tisa, potrivit Mediafax.

Reprezentanții IPJ Maramureș au declarat, miercuri, că fetița s-a înecat și că nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului.

„În urma schimbului de date și informații cu autoritățile ucrainene, a verificărilor efectuate și a recunoașterii făcută de familie, a fost identificat cadavrul găsit pe malul râului Tisa, constatându-se că este vorba de fetița de 6 ani dispărută din localitatea Repedea. Fetița s-a înecat, astfel că nu există suspiciuni cu privire la cauza decesului. În cauză se efectuează demersuri pentru repatrierea cadavrului care a fost descoperit pe malul ucrainean al Tisei, în localitatea Teceu Mare (Tiaciv). Tatăl fetiței a fost la fața locului și a identificat cadavrul”, au spus sursele citate.

Citește și: Restricții de trafic în Capitală, cu ocazia desfășurării unor evenimente

Fetiţa a dispărut de acasă în 10 mai, ultima dată fiind văzută în timp ce se juca cu o altă fetiţă, în curtea unui vecin. Căutările au început imediat cu echipaje de poliție, jandarmi, pompieri și foarte mulți voluntari. După un timp, a fost găsit tricoul cu care era îmbrăcată fetița, în apă, la aproximativ 300 de metri de locuință.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.