Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fetița de doi ani, care acum zece zile a căzut de la etajul opt al unui bloc din Chișinău, a murit pe patul de spital noaptea trecută

www.gazetadenavodari.ro
doliu, lumânare

Fetița de doi ani, care acum zece zile a căzut de la etajul opt al unui bloc din Chișinău, a murit pe patul de spital noaptea trecută.

Copilul a fost internat în stare gravă în secția reanimare la Institutul Mamei și Copilului din Chișinău. Contactat de IPN, purtătorul de cuvânt al instituției, Maxim Cazacu, a precizat că, de la internare și până în prezent, pacienta s-a aflat în comă. „Medicii de la Institutul Mamei și a Copilului au făcut tot posibilul, însă din păcate pacienta nu a putut fi salvată”.

Atunci când s-a produs tragicul accident, oamenii legii au precizat că geamul apartamentului era deschis, iar fetița a urcat pe pervaz și sprijinindu-se de plasă, a căzut în gol.

Părinți sunt îndemnați să manifeste prudență sporită la geamuri, mai ales dacă sunt lăsate deschise. Accesul copiilor la ferestre trebuie restricționat, iar pentru a bloca geamurile este recomandată instalarea dispozitivelor speciale. De asemenea, adulții nu trebuie să lase copiii singuri în cameră atunci când aerisesc încăperea. Este indicat să fie utilizat sistemul de deschidere a geamului pe verticală – de sus în jos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.