Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fetiță de patru ani dispărută dintr-un camping în Australia, găsită în viață după 18 zile

France 24
Chicago police

O fetiţă australiană de patru ani, care dispăruse pe 16 octombrie dintr-un camping unde se afla alături de familie, a fost găsită "teafără" într-o casă miercuri, a anunţat poliţia, potrivit AFP.

Cleo Smith a dispărut în timp ce se afla cu familia într-o excursie cu cortul în Australia de Vest. Imediat după dispariţie, au fost lansate operaţiuni de căutare aeriene, maritime şi terestre care au implicat circa 100 de poliţişti, potrivit Agerpres.

Fetiţa a fost descoperită de poliţie încuiată într-o casă din Carnarvon, la circa 75 de kilometri sud de locul unde a fost văzută ultima dată cu 18 zile în urmă, a precizat poliţia, potrivit dpa.

"Unul dintre ofiţeri a luat-o în braţe şi a întrebat-o 'cum te cheamă' ", a explicat comisarul-adjunct Col Blanch. Micuţa i-a răspuns: "Mă numesc Cleo", a povestit el.

Poliţia, care a forţat, în jurul orei 1:00, intrarea imobilului în care se afla fetiţa, a declarat că a arestat un bărbat pentru audieri.

Bărbatul are 36 de ani şi nu are legături cu familia micuţei, a precizat comisarul Chris Dawson, din cadrul poliţiei din Australia de Vest.

Cleo s-a alăturat părinţilor ei la scurt timp după ce a fost descoperită de poliţişti. "Familia noastră este din nou completă", a scris mama ei, Ellie Smith, într-un mesaj care însoţeşte o fotografie cu fiica ei postată pe Instagram.

Smith povestise despre imensa disperare care o cuprinsese când a descoperit, la ora 6 dimineaţa, cortul familiei deschis şi absenţa lui Cleo.

Declaraţiile sale au declanşat un val extraordinar de solidaritate în toată Australia.

Timp de două săptămâni, căutarea lui Cleo a fost urmărită de toată ţara. În urma reîntâlnirii dintre micuţă şi părinţii ei, numeroşi australieni şi-au exprimat bucuria pe reţelele de socializare.

Poliţia nu a oferit detalii despre circumstanţele exacte ale dispariţiei lui Cleo sau despre cum a fost găsită.

"Am urmărit o mulţime de piste, iar aceasta ne-a condus la o casă privată", a declarat Dawson pentru radiodifuzorul ABC.

Poliţia oferise luna trecută o recompensă de un milion de dolari australieni (640.000 de euro) pentru orice informaţie care ar contribui la găsirea lui Cleo.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.