Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fetiţă de şapte ani, rănită de o maşină pe trecerea de pietoni

Captura video
trecere pietoni

O fetiţă de şapte ani a fost lovită de maşină pe trecerea de pietoni, luni dimineaţă, în localitatea Odvoş, fiind preluată de medici în stare de inconştienţă pentru a fi transportată la spital, potrivit Agerpres.

"Un bărbat de 30 de ani, din Lipova, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Odvoş, a acroşat o minoră angajată în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni. În urma impactului, minora a fost transportată la spital pentru evaluarea stării sale şi acordarea de îngrijiri medicale", a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Testarea şoferului cu aparatul alcooltest a indicat că acesta nu era sub influenţa alcoolului, în acest caz fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad au informat că "pacienta prezintă traumatism cranio-cerebral acut închis cu pierderea stării de conştienţă, traumatism abdominal, traumatism membru inferior stâng (gambă- gleznă)", conform evaluării la locul accidentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.