Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FIFA a respins plângerea Federaţiei sud-africane de fotbal, care a acuzat arbitrajul din meciul din luna noiembrie cu Ghana

FIFA

FIFA a respins plângerea Federaţiei sud-africane de fotbal, care a acuzat arbitrajul din meciul din luna noiembrie cu Ghana (0-1) din preliminariile Cupei Mondiale 2022, informează L'Equipe, anunță Agerpres.

Africa de Sud a fost "furată" şi va depune o "plângere oficială" cu privire la "deciziile discutabile" luate de arbitrii meciului cu Ghana, a declarat luna trecută directorul executiv al Federaţiei sud-africane (SAFA),

Tebogo Mothlante.

"Bafana Bafana" avea nevoie de un egal pentru a se califica în a treia şi ultima fază a preliminariilor zonei africane pentru CM 2022, însă a fost învinsă după un penalty controversat, dictat de arbitrul senegalez Maguette Ndiaye. Ghana a încheiat pe primul loc grupa sa devansând Africa de Sud la numărul de goluri marcate.

Comisia de disciplină a FIFA a respins plângerea Africii de Sud, fără să ofere amănunte.

"Noi am primit decizia fără detalii şi vom întreba care sunt motivele. Vom examina opţiunile de care dispunem", a declarat vineri Tebogo Motlanthe într-un comunicat.

Africa de Sud era conştientă că există posibilitatea rejucării partidelor. Naţionala acestei ţări a fost nevoită să rejoace un meci cu Senegalul din preliminariile CM 2018, după ce arbitrul a fost găsit vinovat de manipularea partidei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.