Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiica cea mare a lui Bill Gates s-a logodit cu un jocheu egiptean: 'Nayel Nassar eşti o persoană unică. Mă simt de parcă aş pluti'

Jennifer Gates

Jennifer Gates, fiica cea mare a magnatului Bill Gates, cofondatorul companiei Microsoft, şi-a anunţat logodna cu jocheul egiptean Nayel Nassar prin intermediul unui mesaj publicat pe reţelele de socializare, relatează ediţia online a ziarului spaniol La Vanguardia.

„Nayel Nassar eşti o persoană unică. Mă simt de parcă aş pluti”, a scris Jennifer Gates pe contul său de Instagram. Mesajul este însoţit de mai multe imagini în care cei doi tineri sunt văzuţi înconjuraţi de zăpadă, în timp ce Nassar, în vârstă de 28 de ani, o cerea în căsătorie pe iubita sa de 23 de ani, informează agerpres.ro.

Citește și: Daniel Funeriu, un nou derapaj grav la adresa lui Tudor Gheorghe: ‘Când l-am atacat pe mizerabilul rapsod’

„Abia aştept să petrec restul vieţilor noastre învăţând, crescând, râzând şi iubind împreună. Spun ‘da’ de un milion de ori”, a continuat Jennifer în acelaşi mesaj. Viitorul ei soţ a răspuns printr-un alt mesaj, prin care a dorit la rândul lui să-şi împărtăşească sentimentele.

„A răspuns ‘da'”, a scris el. „Mă simt cel mai norocos şi mai fericit bărbat din lume. Jenn, tu eşti tot ceea ce mi-am închipuit (…) Te iubesc mai mult decât ţi-ai putea imagina vreodată şi îţi mulţumesc că faci din fiecare zi a mea un vis împlinit. Pentru eternitate”, a scris Nassar.

Citește și: PNL se pregătește de alegeri: `Să nu primească niciun primar`!

Cei doi tineri, care urmează să se căsătorească peste câteva luni, după o relaţie de patru ani, s-au cunoscut în timp ce studiau la prestigioasa universitate americană Stanford.

Pe lângă faptul că a terminat medicina, Jennifer este „o atletă ecvestră”, după cum ea însăşi se descrie pe contul său de Instagram. La rândul său, Nassar se dedică echitaţiei, iar cei doi tineri au găsit în acest sport o pasiune comună.

Citește și: Anunț de ultimă oră! Ministrul Justiției dezvăluie că mai e un pas până la desființare

Deocamdată, viitorul socru Bill Gates, unul dintre cei mai bogaţi şi mai influenţi oameni din lume, nu a transmis niciun mesaj legat de cererea în căsătorie primită de fiica lui cea mare.

Cea care s-a arătat însă foarte entuziasmată de această veste a fost mama miresei, Melinda Gates.

Foarte activă pe reţelele de socializare, unde a distribuit fotografiile publicate de fiica ei, Melinda s-a declarat „foarte emoţionată” de această veste.

Citește și: PNL se pregătește de alegeri: `Să nu primească niciun primar`! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.