Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiii vrăjitoarei Sidonia, acuzați că au măcelărit un bărbat la petrecerea de la Padina, rămân în arest

libertatea.ro
Sidonia

Fiii vrăjitoarei Sidonia, acuzați că au ucis un bărbat la petrecerea cu vedete de la Padina, rămân în arest preventiv încă 30 de zile.

Cei trei bărbaţi inculpaţi în cazul omorului care a avut loc luna trecută la un hotel din zona montană Padina a judeţului Dâmboviţa rămân în arest, după ce, joi, Tribunalul Dâmboviţa a decis prelungirea cu încă 30 de zile a măsurii arestului preventiv.

"Soluţia pe scurt: (...) admite propunerea formulată la data de 04.03.2024 de către Ministerul Public - Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa (...) şi în consecinţă: (...) prelungeşte măsura arestării preventive luată faţă de inculpaţii: M.L., M.L.J. şi M.G.A., fiul lui Fabian şi Sidonia, toţi aflaţi în stare de arest preventiv în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Dâmboviţa, prin încheierea pronunţată de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Dâmboviţa la data de 12.02.2024 (...) pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 13.03.2024 şi până la data de 11.04.2024 inclusiv", se arată în decizia instanţei.

Totodată, doi dintre inculpaţi solicitaseră înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul al domiciliu, iar cel de-al treilea înlocuirea cu măsura controlului judiciar, solicitări respinse joi de instanţă.

"În cursul nopţii de 10 spre 11 februarie 2024, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au fost sesizaţi prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, la un hotel din comuna Moroeni, zona montană Padina, un bărbat a fost înjunghiat. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din nefericire, au identificat decedată victima, respectiv un bărbat de 41 de ani, din Târgovişte", anunţa, pe 11 februarie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Bărbatul de 41 de ani avea doi copii şi locuia în Târgovişte

 

Conform Poliţiei, incidentul a izbucnit pe fondul unui conflict spontan. La petrecerea care a avut loc la Hotel Belmont din Padina au fost prezenţi cântăreţii Alex Velea, Antonia şi Alina Eremia. Incidentul a avut loc după concert, într-o clădire anexă hotelului. Cei trei agresori au fugit cu maşina după ce l-au înjunghiat pe bărbatul de 41 de ani, dar au fost prinşi la scurt timp de poliţişti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.