Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filială judeţeană a PDL, la un pas să-şi piardă sediul din cauza datoriilor unui deputat

pdl

La una dintre şedinţele recente, preşedintele Constantin Ostaficiuc i-a informat pe membrii Biroului Politic Judeţean că organizaţia riscă să rămână fără sediu. O firmă de consultanţă vrea să execute silit partidul, în contul unei datorii a deputatului Alin Popoviciu.

„În cazul în care partidul nu-şi va achita restanţele băneşti faţă de firma de consultată care a lucrat pentru Alin Popoviciu, riscăm să rămânem fără sediu! Firma respectivă a apelat deja la instanţele de judecată şi, la finalul procesului, este posibil să ne execute silit!”, ar avertizat Ostaficiuc, conform impactpress.ro. Acesta a mai precizat că datoria lui Popoviciu este de 25.000 de euro.

Partidul nu are bani să achite datoria, iar deputatul Alin Popoviciu nu pare că ar dori să plătească. Surse din PDL Timiş au declarat, pentru stiripesurse.ro, că deputatul a dat în judecată firma de consultanţă, căreia îi reproşează că nu şi-ar fi îndeplinite obligaţiile contractuale. Culmea, firma de consultanţă aparţine lui Ovidiu Vărădeanu, fost purtător de cuvânt şi consilier al lui Constantin Ostaficiuc, preşedintele PDL Timiş.

Sediul PDL Timiş este situat în Timişoara, vizavi de Parcul Botanic, şi are o valoare de aproximativ 200.000 de euro. Pentru a mai acoperi din datorii, Ostaficiuc le-ar mai fi propus colegilor democrat-liberali să scoată la vânzare online mobilierul din sediu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.