Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filiala PER Caraș Severin anunță absorția membrilor de bază ai structurii ALDE Reșița

PER
PER ecologistii

PER Caras- Severin a realizat un important transfer după ce membri de bază ai structurii ALDE Reșița s-au înscris la ecologiști. Ioana Tudor Constantinescu, Alexandru Pascu, Gabriela Smarandache, Mioara Zuza și Alexandru Gherman, au plecat din ALDE declarand că nu pot continua cu acel partid și cu o alianță toxică. Au făcut pasul către Partidul Ecologist Român, Filiala Judeţeană Caraş- Severin, pentru criteriile sănătoase de conducere ce exclud poziția ghiocelului.

“Am descoperit la PER un partid unde nu se stă drepți când vine şeful, nu se caută ținute scrobite și costume, vorbărie goală, fără fapte, ci sunt promovați oameni tineri și serioși, aplecați spre cetățean și spre problemele acestora” au spus ecologiştii din Reșița.

“Am promis că aducem alături de noi oameni tineri, oameni care vor să faca o altfel de politica, oameni interesaţi de mediu, turism şi cetățeni. Sunt sinceri, hotărâţi şi au elanul necesar de a face lucruri bune pentru comunitate. Au toată susţinerea mea" a spus Valentin Armașu, liderul PER Caraş Severin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.