Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filip Mrzljak a refuzat-o pe Dinamo

fotbal drepturi tv minge

Filip Mrzljak (26 de ani) a fost ţinta lui Dinamo pentru un transfer, în urmă cu câţiva ani. Bucureștenii i-au prezentat şi detaliile contractuale fotbalistului, dar acesta a răspuns clar, că nu acceptă!

Sumele din înţelegere nu l-au mulţumit, considerând că evoluţiile din Liga 1 au fost unele convingătoare şi merită mult mai mult. Episodul s-a petrecut pe vremea când croatul abia sosise în România, la Pandurii Târgu Jiu. Din precizările gsp.ro, cei de la Dinamo au vorbit personal cu Narcis Răducan, aflat în structura de conducere a clubului oltean. Trebuia să intermedieze mutarea, dar când Mrzljak a aflat ce îi oferă bucureştenii, totul a picat.

”Mi s-a părut că cei de la Dinamo nu au fost corecţi cu mine, fără supărare. Eu cred că valoarea mea este o anumită sumă. Dacă oferta nu e potrivită, refuz. Nu e nicio problemă. Când vrei ceva bun, trebuie să plăteşti mai mult. Nu regret că nu am ajuns la Dinamo. Din momentul în care am respins oferta, nu m-am mai gândit la asta. Poate dacă ajungeam acolo, echipa era în play-off. Glumesc!”, a precizat fotbalistul, citat de gsp.ro.

La îneceputul lui 2017, croatul a rămas liber de contract şi şi-a găsit cu greu un angajament. Propunerea Astrei a venit abia în luna iulie a aceluiaşi an, dar pare că a luat o decizie potrivită. A devenit căpitanul giurgiuvenilor şi a avut jocuri constante.

Statisticile lui Mrzljak la Astra: 61 de meciuri, un gol şi două pase decisive. La finalul sezonului, are ocazia să îşi treacă primul trofeu în palmares. Astra este calificată în finala Cupei României, pe care o va disputa împotriva Viitorului. Partida are loc sâmbătă de la 18:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.