Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmările la cea de-a cincea parte a francizei 'Indiana Jones' vor începe în curând

Facebook
Indiana Jones

Filmările la cea de-a cincea parte a francizei "Indiana Jones", realizată de Steven Spielberg, vor începe în curând, crede Harrison Ford. Premiera este anunţată pentru 2021, potrivit news.ro.

Întrebat de CBS despre rolurile emblematice Han Solo şi Indiana Jones, Harrison Ford a spus că este fericit că le reia şi că are o singură exigenţă în ceea ce le priveşte: "Să nu am aerul unui idiot".

"Vă dau în curând un răspuns mai aprofundat pentru că voi filma în două luni "Indiana Jones 5", a dezvăluit el. "Îmi place să reiau aceste personaje. Când avem oportunitatea de a face ceva nou, este pentru că oamenii sunt fani. Fac totul pentru ca eforturile noastre să fie la înălţimea ambiţiei iniţiale. Avem o responsabilitate faţă de clienţii noştri (fanii)".

Citește și: Trupa americană heavy metal W.A.S.P. va concerta în noiembrie la Arenele Romane din Bucureşti

Potrivit producătoarei Kathleen Kennedy, preşedinta LucasFilm, scenariul este aproape terminat: "Lucrăm la acesta şi odată ce avem ceea ce căutăm, vom fi gata (de filmări)", a declarat ea pentru BBC, la ceremonia BAFTA. "Harrison Ford este implicat, bineînţeles. Nu este un reboot, ci urmarea poveştii".

Regizat tot de Steven Spielberg, a cincea aventură este în întârziere după plecarea scenaristului David Koepp. Jonathan Kasdan, fiul lui Lawrence Kasdan, scenaristul filmului "Indiana Jones şi căutătorii arcei pierdute", a fost angajat să îl înlocuiască.

Lansate între 1981 şi 2008, "Indiana Jones şi căutătorii arcei pierdute", "Indiana Jones şi templul morţii", "Indiana Jones şi ultima cruciadă" şi "Indiana Jones şi regatul craniului de cristal" au avut un imens succes la box office. Ultima parte a francizei a atras numeroase critici.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.