Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul 'Soul' este pe locul întâi în box office-ul românesc după primul weekend

filme, cinema, cinematograf

“Suflet / Soul”, premiat cu Oscar pentru „Cel mai bun film de animaţie”, este, după primul weekend, filmul nr 1 în box office-ul românesc, având încasări de peste 299.000 RON. Cifrele înregistrate de ,,Suflet / Soul”, la debutul său pe marile ecrane din ţară, i-au garantat statutul de cea mai bună lansare în România, arată News.ro.

Produs de Studiourile Pixar Animation, filmul “Suflet / Soul” este o animaţie care urmăreşte aventura ireală a unui profesor obişnuit care se trezeşte deodată într-o lume cu totul neobişnuită

Aventura din “Suflet / Soul” începe în lumea dinamică a New York-ului cucerit de jazz şi ne poartă în locurile neverosimile din tărâmul imaginar al Marelui Dinainte. Accentul pus pe contrastul dintre ritmul înnebunitor al marelui oraş şi aparenţa cosmică a celeilalte lumi este ceea ce face această producţie cu totul specială.

Visul profesorului de muzică Joe Gardner este de a deveni cântăreţ de jazz. Doar că, înainte de întâlnirea cu cel mai important moment artistic al vieţii lui, are un mic accident în urma căruia ajunge într-un spaţiu eteric, de tranziţie, necunoscut, unde descoperă suflete în aşteptarea personalităţilor. Aici o întâlneşte pe 22 un suflet tânăr, capricios şi naiv, alături de care Joe porneşte într-o aventură care ar trebui să îl readucă în corpul său înainte de a fi prea târziu.

Citește și: Luptele interne din TVR pentru conducerea televiziunii! Dezvăluirile lui Ionuț Cristache: 'Nu cumva poate fi încadrat la trafic de influență?'

De-a lungul realizării filmului, echipa de producţie s-a inspirat din epoci complet diferite, plecând de la opera artistului satiric Ronald Searle şi trecând prin animaţiile clasice Disney din anii ’60, cum ar fi “101 Dalmaţieni”.

Filmul “Suflet / Soul” este distribuit în România de Forum Film România şi a avut premiera în cinematografe în 27 mai 2021, în format 2D si 3D, dublat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.