Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Filmul 'The Hitman's Bodyguard' a intrat direct pe prima poziţie în box office-ul din America de Nord

Teaser Trailer
The Hitman's Bodyguard

Filmul "The Hitman's Bodyguard" a intrat direct pe prima poziţie în box office-ul din America de Nord weekendul trecut, depăşind pelicula horror "Annabelle: Creation", potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania Exhibitor Relations, informează AFP, conform agerpres.ro

Avându-i în rolurile principale pe actorii Samuel L. Jackson şi Ryan Reynolds, lungmetrajul "The Hitman's Bodyguard" a obţinut încasări de 21,6 milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în cinematografele din Statele Unite şi Canada. 

Regizat de Patrick Hughes, acest film spune povestea celui mai bun bodyguard din lume care trebuie să depăşească multe obstacole pentru a-l însoţi pe cel mai mare inamic al său, un asasin plătit, până la Curtea Internaţională de Justiţie de la Haga. 

Filmul "Annabelle: Creation", ce prezintă aventurile unei păpuşi malefice, a coborât pe locul al doilea în box office-ul nord-american, în al doilea weekend de proiecţii, cu încasări de 15,5 milioane de dolari. 

Acest film horror regizat de David F. Sandberg, un prequel al peliculei "Annabelle" (2014), de John R. Leonetti, a obţinut deja încasări de peste 64 de milioane de dolari, deşi a beneficiat de un buget de producţie de doar 15 milioane de dolari, potrivit site-ului Box Office Mojo. 

Impulsionat de cronicile pozitive din presa americană de specialitate, cel mai recent film regizat de Steven Soderbergh, "Logan Lucky", a debutat pe poziţia a treia, cu încasări de 8 milioane de dolari. În acest film, doi fraţi leneşi, interpretaţi de Channing Tatum şi Adam Driver, încearcă să organizeze un jaf spectaculos în timpul unei curse NASCAR din Carolina de Nord. 

"Dunkirk", epopeea cinematografică regizată de Christopher Nilan, ce prezintă operaţiunea de evacuare a 400.000 de soldaţi britanici în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, a coborât pe locul al patrulea, cu încasări de 6,7 milioane de dolari. Această peliculă a obţinut deja 165,5 milioane de dolari în cinci săptămâni. 

Filmul de animaţie "The Nut Job 2: Nutty by Nature" a pierdut două poziţii faţă de săptămâna trecută şi a coborât pe locul al cincilea cu încasări de 5,1 milioane de dolari. 

Topul 10 al box office-ului nord-american din weekendul trecut este completat de următoarele filme: 

6 - "The Emoji Movie": 4,3 milioane de dolari (71,8 milioane de dolari în patru săptămâni) 

7 - "Spider-Man: Homecoming": 4,2 milioane de dolari (314 milioane de dolari în şapte săptămâni) 

8 - "Girls Trip", cu Jada Pinkett Smith şi Queen Latifah: 3,8 milioane de dolari (104 milioane de dolari în cinci săptămâni) 

9 - "The Dark Tower": 3,7 milioane de dolari (41,6 milioane de dolari în trei săptămâni) 

10 - "Wind River": 3 milioane de dolari (4,2 milioane de dolari în trei săptămâni).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.