Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finala de la Tokyo (WTA): Kudermetova și Pegula se vor confrunta într-o luptă incendiară la tenis

club-de-sport.ro
tenis

Jucătoarele de tenis Veronika Kudermetova (Rusia, 19 WTA, favorită nr. 8) şi Jessica Pegula (SUA, 4 WTA, favorită nr. 2) vor disputa finala turneului WTA 500 de la Tokyo, dotat cu premii totale de 780.637 de dolari.

Sâmbătă, în semifinale, Kudermetova a învins-o în trei seturi, 7-6 (8/6), 6-7 (2/7), 6-3, pe compatrioata sa, Anastasia Pavliucenkova (86 WTA), după o partidă de trei ore şi jumătate. Kudermetova, care în sferturi o eliminase pe principala favorită a turneului, poloneza Iga Swiatek, a reuşit nu mai puţin de 16 aşi, faţă de trei ai adversarei sale, profitând şi de cele 11 duble greşeli făcute de Pavliucenkova, conform agerpres.

În cealaltă întâlnire, Pegula a dispus cu 6-2, 6-3, după mai puţin de o oră şi jumătate de joc, de grecoaica Maria Sakkari (6 WTA, favorită nr. 4). Ambele jucătoare au reuşit câte 4 aşi, Pegula făcând patru cinci duble greşeli, Sakkari 4.

Pegula şi Kudermetova s-au mai întâlnit în acest an în luna mai, la Madrid, unde rusoaica s-a impus în trei seturi, în sferturi de finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.