Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finală nord-americană la Cupa Mondială Universitară de hochei

reiadat.com
hochei

Cupa Mondială Universitară la hochei pe gheață, competiție organizată la Cârța, județul Harghita, a ajuns la faza ultimului act. Într-o semifinală foarte spectaculoasă, între două echipe extrem de puternice, Canada s-a impus în fața Slovaciei cu scorul de 6-2 (2-0, 1-2, 3-0), într-un joc extrem de frumos și apreciat de public.

Canada și Slovacia au dovedit din plin că sunt reprezentanțele unui hochei de mare valoare, cu bază foarte solidă începând din mediul juvenil și studențesc.

În urma acestui rezultat, Cupa Mondială de la Cârța va avea o finală 100% nord-americană, între SUA și Canada. Acest meci va avea loc miercuri, 19 aprilie, ora 20.00, urmând a fi transmis în direct și în exclusivitate la Prima Sport.

România va lupta împotriva Slovaciei pentru medaliile de bronz, tot în 19 aprilie, de la ora 16.30. Performanța hocheiștilor noștri este una foarte bună în orice caz.

Cupa Mondială Universitară este o competiție organizată de Asociația Europeană a Hocheiului Universitar și Asociația Nord-Americană a Hocheiului Universitar, la Patinoarul din Cârța, județul Harghita.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.