Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finul Elenei Udrea, Adrian Gurzău, către deputați: Am trei copii minori acasă

Inquam Photos
Adrian Gurzau Inquam Photos

Deputatul Adrian Gurzău le-a solicitat, marţi, în plen, colegilor săi să dea un vot de respingere a cererii de reţinere şi arestare preventivă a sa pe motiv că nu reprezintă un pericol public. 

"Am trei copii minori acasă, dintre care cel mic are un an jumătate, doi părinţi pensionari şi vă cer un vot de respingere a cererii de reţinere şi arestare pentru că nu reprezint un pericol public. Doresc înfăptuirea justiţiei. Vă solicit acest vot pentru că dosarul meu este, în momentul de faţă, în faza în care s-au audiat martorii. Practic, pentru un vot pentru reţinere şi arestare nu aş putea să mă apăr şi să administrez probe în favoarea mea", a afirmat Gurzău, înaintea începerii votului privind cererea justiţiei de încuviinţare a reţinerii sale, potrivit agerpres.ro.

Dragnea, scos din cărți în lupta pentru premier. Iohannis: Nu voi desemna o persoană urmărită penal


El a arătat că, în dosarul său, ceilalţi inculpaţi sunt eliberaţi de ÎCCJ, iar, în momentul de faţă, printr-un vot pentru arestarea sa, el nu poate să se apere. 

"Întotdeauna, în calitate de parlamentar, am fost pentru susţinerea justiţiei, am apărat întotdeauna lupta pentru a fi o justiţie puternică, am votat întotdeauna pentru ceea ce înseamnă partea de a se începe urmărirea penală, dar niciodată nu am votat pentru reţinere şi arestare. Vă solicit un vot pentru a-mi da posibilitatea să mă apăr în stare de libertate", a mai spus Gurzău. 

Deputaţii votează marţi cererea ministrului Justiţiei privind încuviinţarea reţinerii deputatului Adrian Gurzău. 

Votul este secret cu bile, iar după votul pe încuviinţarea reţinerii se va mai da un vot secret pe încuviinţarea arestării preventive a lui Adrian Gurzău. 

Luni, Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a aprobat cererea ministrului Justiţiei de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive a deputatului Adrian Gurzău, pentru infracţiunea de trafic de influenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.