Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Finul lui Tudorel Toader, angajat în cadrul Ministerului Justiției - Ce spune ministrul (presă)

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Tudorel Toader

Finul ministrului Justiției, Alexandru Popică Loghin, in varsta de 26 de ani, a fost angajat, anul trecut, in cadrul Ministrului Justiției pe o funcție asimilata judecătorilor si procurorilor, potrivit jurnalistilor de la Newsweek.ro.

Tânărul a fost unul dintre cei 472 de candidati pentru unul dintre cele 31 de posturi, functiile fiind ocupate printr-un concurs format din trei probe: verificarea cunostintelor unei limbi straine, un interviu si o proba scrisa.

Acesta ar fi primul loc de munca al tanarului, insa neaga ca ar fi primit vreun ajutor : " A fost un examen grilă ceea ce nu a afectat caracterul imparțialității examenului", a declarat Popica Loghin pentru Newsweek România.

Citeste si SNSPA condamnă discursul public antieuropean și antidemocratic - Dinamitează fundamentele democraţiei româneşti

"Nu am făcut parte din comisie, nici astăzi nu știu cine a făcut parte din comisie, cine a făcut subiectele și cine a corectat!", le-a explicat ministrul jurnalistilor.

În 2017, ministrul Justitiei a cerut incetarea tuturor detsarilor magistratilor, inclusiv a celor care activau in cadrul Ministrului Justitiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.