Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea a vorbit despre retragerea din viața politică. 'Mi-am dat seama că ar fi corect pentru mine să mă retrag'

facebook
gabriela firea marcel ciolacu

Realeasă în funcția de președinte a PSD București, Gabriela Firea a mărturisit că s-a gândit la retragere când a fost dată la o parte din postura de candidată la alegerile de la Primăria Capitalei.

Senatoarea a fost realeasă cu unanimitate de voturi, marţi seară, în funcţia de preşedinte al PSD Bucureşti. 591 de delegaţi prezenţi la reuniunea de partid, dintr-un număr de 631 de delegaţi social-democraţi convocaţi au votat pentru fostul primar al Capitalei.

Firea nu a uitat momentele prin care a trecut cu puțin timp în urmă când a fost scoasă din cursa pentru câștigarea fotoliului de primar general.

„Mi-am pansat rănile, cicatricile le-am ascuns sub ia noastră tradiţională pe care o iubesc foarte mult. M-am uitat în ochii dumneavoastră şi mi-am dat seama că ar fi corect pentru mine, ca persoană, să mă retrag într-un moment de cumpănă şi acolo unde simţeam că nu mai găsesc locul, dar nu era corect pentru mine, ca om politic, şi pentru dumneavoastră şi pentru toţi acei bucureşteni care şi-au pus speranţa în noi şi care aşteaptă să fim şi noi parte a schimbării în bine a vieţii lor, indiferent de unde luptăm, că suntem în Consiliul Local, că suntem în Consiliul General, la primăriile de sector, la Primăria Capitalei, în Parlamentul naţional sau în Parlamentul European. (…)

Nu a uitat că a fost dată la o parte

Şi astăzi, mai mult ca oricând, mă bucur că am luat o decizie corectă, o decizie bună, uitându-mă la dumneavoastră şi mulţumindu-vă încă o dată. Şi promit să nu mă mai bată gândul niciodată”, a declarat Gabriela Firea.

Aceasta și-a exprimat speranța că, în anul următor, atunci când se vor întâlni din nou, Bucureștiul va arăta diferit, astfel încât să fie o sursă de mândrie pentru toți locuitorii săi.

Gabriela Firea nu a ieșit bine în nicun sondaj

Liderii Alianței PSD-PNL l-au desemnat pe medicul Cătălin Cîrstoiu candidat la Primăria Capitalei. Gabriela Firea a fost măsuartă în mai multe sondaje de opinie care au arătat că ar pierde alegerile locale, Nicușor Dan fiind preferat de bucureșteni.

Marcel Ciolacu este sigur că medicul Cătălin Cîrstoiu va fi primarul general al Municipiului București.

În cadrul unei declarații la Conferința de Alegeri a Organizației PSD București, Marcel Ciolacu a spus că medicul va reuși să-i convingă pe colegi să-l voteze. Premierul a spus că nu înțelege la ce se referea opoziția prin incompatibilitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.