Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firea, despre explozia facturilor la energie: Am votat înființarea unei Comisii de anchetă. Vinovații trebuie trași la răspundere

facebook.com
Gabriela Firea

Senatoarea Gabriela Firea susține, într-o postare pe Facebook că a votat înfiintarea Comisiei de anchetă pentru „explozia facturilor la energie”.

„Toti cei vinovati trebuie trași la răspundere! TOTI! Românii trebuie protejati de actiunile de criminalitate economica ale puterii “de dreapta”! Încercarea “purilor” de a se extrage din vinovătie este ridicolă! Nu s-au opus absolut deloc în interiorul guvernului măsurilor aberante care au dus la cresterea până la cer a preturilor la toate produsele si serviciile, mai ales la utilitati : curent electric, gaze, alimentare cu apā, termie dar si alimente, medicamente! Au tăcut mâlc! Se bat doar pentru functii si privilegii, nu pentru români”, a scris prim-vicepreședintele PSD.

În plus, cei care vor sa ne convinga, din nou, de “neprihănirea” lor politica nu s-au bătut alături de noi pentru a majora ALOCATIILE copiilor, mai spune Firea.

„Nu le-a pasat nici de cei mici, nici de pensionari, nici de mediul de afaceri grav afectat! Acum se zbat să se întoarcă la butoane, să facă ce știu ei mai bine : sărăcirea românilor dar îmbogățirea firmelor de consultanță tovarășe și prietene!”, a conchis Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.