Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firma vizată de DNA în dosarul gunoaielor din Sectorul 1 și-a completat obiectul de activitate imediat după alegerile locale

Radu Pop
pressone.ro
gunoi gunoaie

Primăria Sectorului 1, condusă de Clotilde Armand, a rezolvat temporar criza gunoaielor din Sectorul 1, în luna decembrie 2020, prin încheierea unui contract cu firma Blue Planet Services SRL, din Popeşti-Leordeni, deşi primăria avea deja un contract cu firma Romprest. Contractul a fost încheiat pe 22 decembrie, pe o perioadă de 10 zile, cu posibilitate de prelungire pe încă 30 de zile. Firma s-a angajat să ridice, să transporte şi să depoziteze cel mult 800 de metri cubi de deşeuri, la un preţ de 132.488 de lei fără TVA.

Procurorii DNA au solicitat de la ADP Sector 1, pe 18 februarie, toate documentele legate de contractul cu Blue Planet Services SRL, inclusiv facturi şi ordine de plată.

Potrivit lumeapolitică.ro, Blue Planet Services și-a adăugat la obiectul de activitate cinci noi coduri CAEN pentru ridicarea și gestionarea gunoiului imediat după alegerile locale și cu scurt timp înainte să-i fie încredințat contractul de la Primăria Sectorului 1. Astfel, pe 17 octombrie 2020, societatea comercială Blue Planet Services SRL adaugă la obiectul de activitate codurile CAEN:

  • recuperarea materialelor reciclabile sortate
  • comert cu ridicata al deseurilor si resturilor
  • activitati generale de curatenie a cladirilor
  • activitati specializate de curatenie
  • alte activitati de curatenie

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși! .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.