Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firmino și Keita nu vor juca pentru Liverpool în returul cu FC Barcelona, din Liga Campionilor

www.digisport.ro
Liverpool

Liverpool rămâne în lupta pentru titlu în Premier League, după victoria contra lui Newcastle, scor 3-2, însă echipa lui Jurgen Klopp va avea o misiune extrem de dificilă în returul semifinalelor Ligii Campionilor, contra lui FC Barcelona, după 0-3 în tur, potrivit Mediafax.

Sâmbătă seară, clubul de pe Anfield Road a anunţat că Roberto Firmino nu va putea juca în meciul contra catalanilor din cauza unei lovituri la gleznă încasată în urmă cu patru etape. Starea brazilianului, care a înscris 16 goluri în acest sezon, a părut că se îmbunătăţeşte, el prinzând ultimul sfert de oră al meciului cu Barcelona, de pe Camp Nou, însă Klopp speră că îl va avea la dispoziţie doar pentru ultimul meci al sezonului din Premier League, contra lui Wolverhampton.

Citește și: Dan Alexa: 'Am trăit la Călăraşi ceea ce nu am crezut vreodată; Mi s-au înjurat copiii, am fost înjurat de mamă'

De asemenea, un alt om esenţial din ofensiva lui Liverpool, Mohamed Salah are şanse mici să mai joace în acest sezon, după accidenarea din meciul cu Newcastle, când a avut un contact mai dur cu portarul Dubravka şi a fost scos cu targa de pe teren. "Din câte am auzit, s-a lovit cu capul de şoldul portarului. A rămas la pământ, iar doctorul a trebuit să ia o decizie, aceea de a-l scoate. A urmărit restul jocului din vestiar, era în regulă, dar trebuie să aşteptăm, a încasat o lovitură puternică", a spus Klopp, potrivit site-ului oficial al clubului. Egipteanul va susţine mai multe teste astăzi pentru a primi un diagnostic din partea medicilor.

Pe lângă cei doi, şi Naby Keita va absenta în meciurile rămase în acest sezon. Mijlocaşul a suferit o accidentare la aductori în meciul tur cu Barcelona şi a fost înlocuit de Henderson, la scorul de 0-0. Mijlocaşul din Guineea va absenta cel puţin două luni de pe teren, ratând şi Cupa Africii pe Naţiuni, care debutează, care debutează pe 21 iunie.

Meciul retur din semifinalele Ligii Campionilor, dintre Liverpool şi FC Barcelona pleacă de la scorul de 0-3 pentru catalani şi se dispută marţi, 7 mai, de la ora 22:00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.