Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul unui fost selecționer al României se căsătorește cu un fotomodel cotat excelent la nivel internaţional

Dolce Vita Magazine
moda

Alexandru Piţurcă (35 de ani) a cerut-o în căsătorie pe Cristina Ich, un fotomodel cotat excelent la nivel internaţional, potrivit digi24.ro.

Fiul fostului selecţioner şi-a găsit jumătatea. Relaţia dintre el şi Cristina s-a dezvoltat rapid şi, potrivit Gazetei, fostul atacant a decis să o ceară în căsătorie pe aleasa inimii lui la începutul acestui an.

În vârstă de 35 de ani, Piţurcă Jr a avut o carieră în fotbal cu suişuri şi coborâşuri. Are în CV echipe importante, precum Craiova, Steaua sau ŢSKA Sofia, însă nu a reuşit să impresioneze pe termen lung niciodată. În schimb, după ce a agăţat ghetele în cui, Alexandru s-a descurcat mult mai bine la masa de poker. El are două clasări în bani la European Poker Tour Barcelona. De fiecare dată a fost aproape de masa finală, situându-se pe poziţiile 11 şi 12.

De partea cealaltă, Cristina Ich e un fotomodel cu experienţă internaţională, ea pozând de-a lungul timpului pentru creatori de modă celebri şi branduri de top. Ea a participat la varianta italiană a "Dansez pentru tine", unde a fost extrem de apreciată.

collagepiturca

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.