Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Flavia Groșan, după evenimentele groaznice de la Spitalul Foișor: Chiar este interesant ce se întâmpla acum in București... Nu se sesizează nimeni?

Facebook
Flavia Grosan

Medicul bihorean, Flavia Groșan, cea care a fost cercetată de Colegiul Medicilor pentru afirmații și tratamentul pe care îl administra bolnavilor de Covid-19 fără a avea vreo victimă, ia atitudine în Cazul care a cutremurat România - evacuarea în noapte a bolnavilor de la Spitalul Foișor din București.

La o postare pe pagina sa de facebook despre subtilitățile tratamentului care trebuie administrat bolnavilor de Covid-19, ea își încheie postarea cu un post scriptum cu privire la ceea ce se întâmpla la Spitalul Foișor din Capitală și imaginile ireale cu bolnavii scoși în plină noapte pe jumătate dezbrăcați din spital:

”Chiar este interesant ce se întâmpla acum in București... Nu  se sesizează nimeni?”, se întreabă medicul care dă și un Like și încuviințează atunci când un internaut spune că dacă era Liviu Dragnea acum încă în forță ar fi fost plin de cetățeni nemulțumiți pe străzi.

Începând de astăzi, gata cu harababura. Consultul la cabinet, va fi la cabinet, prin programare, iar online va fi online...

Publicată de Flavia Grosan pe Vineri, 9 aprilie 2021

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.