Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florentin Pandele a răbufnit în direct la TV! Soțul Gabrielei Firea îl somează pe Patriarhul Daniel să ia atitudine după atacul lui Vasile Bănescu

Florentin Pandele

Florentin Pandele a răbufnit în direct la TV! Soțul Gabrielei Firea îl somează pe Patriarhul Daniel să ia atitudine după atacul lui Vasile Bănescu

Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, a răbufnit, joi seara, în direct la România TV, după atacurile asupra soției sale, Ministrul familiei, Gabriela Firea, în dosarul azilurilor groazei. Edilul a vorbit și despre mesajul transmis de Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al BOR, care, fără să dea nume, a lansat o serie de acuzații la Gabriela Firea.

"Purtătorul de cuvânt al BOR a aruncat o piatră. Suntem creștini-ortocși practicanți. Nu întâmplător au apărut aceste atacuri și vor continua.

Este o regie foarte bine pusă la punct. E clar că face parte din acest angrenaj. Ar trebui ca Patriarhul Daniel să ia atitudine. Dacă nu ia, înseamnă că e de acord.

Sunt primar de șase mandate. Îi anunț că voi candida din nou. Ei nu știu cu cine se pun, numai Bunul Dumnezeu este cu noi.

Au spus atât de multe minciuni despre noi. Ceea ce face primarul Nicușor Dan, dacă făceam noi, eram de mult închiși.

Nu-mi este absolut deloc. Am stat  13 ani pe mare. Am cinci băieți și am ce să las în urmă. Mă voi lupta până la ultima picătură de sânge. Au fost dosare pe mine ca puricii pe câine.

Totul este concentrat, este o regie bine pusă la punct. Cum aș fi putut eu ca om, nu ca primar, să accept așa ceva.

Miliarde euro au plecat din București și s-au dus în alte capitale europene. Ceea ce a făcut acest individ este jaf în România. Dacă voi rămâne singurul care va trâmbița aceste adevăruri, nu mă voi speria.

Nu este numai lupta Gabrielei, este și lupta mea. Cine nu-și respectă bătrânii, nu-l iubește pe Dumnezeu", a spus Florentin Pandele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.