Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florentin Pandele, dezvăluiri ULUITOARE: 'Dorm câteva ore pe noapte, îmi păzesc soţia'

facebook.com
Firea Pandele

Florentin Pandele a deplâns, joi seară, la România Tv, situaţia în care se află familia sa, care s-ar afla într-o continuă ameninţare. Acesta a declarat că îşi apără soţia, Gabriela Firea, în fiecare seară.

"M-a rugat Gabi să nu mai aduc în discuţie acest subiect. Eu de opt luni de zile dorm câteva ore pe noapte. Îmi păzesc soţia şi mă trezesc şi mă uit la ea", a mai spus Florentin Pandele.

Acesta a acuzat că nu mai are nicio încredere în autorităţile statului şi va face tot ce poate pentru a îşi apăra familia.

"Îmi voi apăra familia cu prieteni pentru că nu mai am încredere în instituţiile statului. Este neadmisibil ca de 3 luni de când există postarea pe contul de Facebook al acestui individid, niciun reprezentat al statului de siguranţă naţională să nu facă nimic.”, a mai spus Pandele.

Titus Corlăţean o avertizează pe Viorica Dăncilă în privinţa lui Iohannis: 'Buna-credinţă nu trebuie să fie transformată în naivitate'

Primarul oraşului Voluntari a dezvăluit că Marian Ceauşescu, protestatarul care s-a contrat cu Gabriela Firea după şedinţa PSD de marţi, a intrat pe proprietatea sa, i-a speriat copii şi a făcut scandal:

"În urmă cu câteva luni de zile, acest personaj a venit acasă la noi. Mi-a speriat copiii, soacra mea era acasă. A vrut să facă baie. A intrat pe proprietate, cred că dacă s-ar fi întâmplat asta în SUA, proprietarul ar fi luat o decizie decisivă. Noi nu eram acasă, erau copiii şi cu soacra mea. A început să dea dintr-o talangă, a început să ţipe, a spus că trebuie să-i deschidă doamna Firea ca să facă baie. Spunea că nu are apă caldă în Bucureşti. A făcut postarea, nu s-a întâmplat absolut nimic!", a arătat Pandele.

Acesta a mai acuzat că până şi magistraţii sunt timoraţi de aceşti protestatari care îi ameninţă familia.

În cele din urmă, Florentin Pandele a anunţat că va candida ca independent în alegeri prezidenţiale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.