Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Andone a semnat cu Galatasaray: Salariu uriaș oferit de turci

www.digi24.ro
Florin Andone

Florin Andone (26 de ani) a semnat cu Galatasaray! Atacantul român a plecat din cantonamentul României pentru a semna cu turcii un împrumut pe un sezon. Anunţul a fost făcut de Federaţia Română de Fotbal, care a precizat că Andone se va întoarce luni seară în cantonament. Andone va primi 2.5 milioane de euro pe an salariu.

"Florin Andone a fost învoit de staff-ul echipei naţionale pentru câteva ore, după ce ieri s-a prezentat la reunirea oficială şi a efectuat primul antrenament condus de Cosmin Contra înainte de Spania şi Malta. Atacantul tricolorilor a efectuat vizita medicală pentru mutarea la Galatasaray, campioana Turciei care evoluează în grupele Ligii Campionilor, sub formă de împrumut de la Brighton. Succes şi multe goluri, Florin! Nu uita că până la 16:00, azi, trebuie să fii în cantonament, înapoi de la Istanbul!", se arată pe site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

Citește și: Rareș Bogdan, replică dură pentru Codrin Ștefănescu: ‘Nefericiților, acest popor a plătit cu sânge dreptul de a spune NU, de a spune JOS’

Clubul Galatasaray a anunțat, luni, împrumutul pentru un sezon al atacantului român Florin Andone (26 de ani), de la echipa engleză din Premier League Brighton & Hove Albion.

”Înainte să vin aici, am auzit multe despre Istanbul, Turcia și Galatasaray. Sunt foarte fericit că sunt aici. Sunt nerăbdător să îmi cunosc colegii cei noi cât mai repede. Este un pas foarte important al carierei mele.

Știu că Galatasaray m-a dorit în trecut, cu 3-4 ani în urmă. Totul s-a întâmplat foarte repede. În două zile, totul a fost terminat. Sunt foarte mândru să fiu aici. Există o presiune venită din presă atunci când joci aici.

Fatih Terim este o legendă. Sunt foarte fericit să lucrez cu el. Înainte să vin aici, am vorbit cu Emre Colak, fostul meu coleg de la Deportivo. Mi-a spus numai lucruri frumoase despre club. A fost un factor important în decizia mea”, a zis Andone, pentru site-ul oficial al lui Galatasaray.

În această vară, Galatasaray a mai transferat definitiv, sau sub formă de împrumut, jucători precum Christian Luyindama, Jean Michael Seri, Emre Mor, Ryan Babel, Jimmy Durmaz sau Steven Nzonzi.

În acest sezon, Galatasaray va evolua în grupele Ligii Campionilor. Formaţia turcă, care este condusă de Fatih Terim, a fost repartizată în grupa A, alături de Club Brugge, Real Madrid şi Paris Saint-Germain.

Citește și: Gabriela Firea face un anunț important! Proiectul care vizează vinietele se schimbă-Cine va plăti .

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.